SMISKSAJTEN Om killar som får smisk av killar 
| Start | Aktuellt | Noveller | FAQ | Länkar | E-mail |


Frequently Asked Questions

F.A.Q.

Här följer svaren på några av läsarnas vanligaste frågor:


Fråga: "Hur hittar jag till Smisksajten?"
Svar: Smisksajten hittar du till genom adressen smisksajten.webs.com. Det är endast denna adress som är giltig idag!

Fråga: "Hur kommer jag i kontakt med Smisksajten?"
Svar: Skicka ett mail till adressen [email protected], men tänk på att det först och främst är smisknoveller som tas emot. Konstruktiv kritik är naturligtvis välkommen, men Smisksajten är ingen servicetjänst eller kontaktförmedling.

Fråga: "Vem/vilka ligger bakom Smisksajten?"
Svar: Smisksajten sköts av en webmaster som tar emot och publicerar inkommande noveller. Det finns inget författarteam, utan Smisksajten bygger helt på att besökarna är aktiva och skickar in smisknoveller.

Fråga: "Varför uppdateras Smisksajten så sällan?"
Svar: Smisksajten uppdateras så ofta som materialtillgången tillåter. Idealet vore förstås en regelbunden (helst daglig) uppdatering av nya berättelser, men då krävs det att läsarna blir mer aktiva och skickar in fler smisknoveller.

Fråga: "Vem har ansvar för/copyright på smisknovellerna?"
Svar: Varje författare ansvarar till hundra procent för sina egna berättelser, och har copyright på dem.

Fråga: "Är Smisksajten bara för killar?"
Svar: Nej, den är öppen för alla som gillar smisk. Ju fler som är intresserade desto bättre. Alla är välkomna att läsa och skriva smisknoveller på Smisksajten.

Fråga: "Är Smisksajten bara för homosexuella?"
Svar: Nej, den är öppen för alla som gillar smisk. Vissa berättelser har homosexuella inslag, men långtifrån alla.

Fråga: "Får smisknovellerna handla om precis vad som helst?"
Svar: Ja, inom vissa gränser. Vad som inte är tillåtet är t.ex. berättelser om sexuella övergrepp på barn, eller extremt våldsamma tortyrinslag osv. Annars är principen att alla fantasier ska vara tillåtna.

Fråga: "Måste smisknovellerna handla om killar som får smisk av killar?"
Svar: Alla typer av smiskberättelser är tillåtna, men detta är Smisksajtens huvudinriktning.

Fråga: "Kan man skriva och skicka in en smisknovell på engelska?"
Svar: Nej, meningen är att Smisksajten ska innehålla smisknoveller på svenska, norska eller danska. Smisknoveller på engelska finns det gott om på andra internetsidor.

Fråga: "Jag har läst en smisknovell på Smisksajten som jag verkligen inte tycker om. Vart kan jag vända mig och klaga?"
Svar: Om det inte är verkligt allvarligt så kanske du kan leva med att du inte gillade just den berättelsen. Finns det mera tungt vägande skäl så skicka ett mail till Smisksajten där du på ett sansat och sakligt sätt förklarar dina invändningar mot den aktuella novellen.

Fråga: "Jag har läst en smisknovell på Smisksajten som jag verkligen gillar. Kan jag få författarens e-mailadress?"
Svar: NEJ, Smisksajten förmedlar av princip ingen kontakt med författarna. Författarna ska kunna publicera sina noveller anonymt om de så vill.

Fråga: "Jag skulle vilja komma i kontakt med andra som också gillar smisk. Kan jag lägga ut en kontaktannons på Smisksajten?"
Svar: NEJ, Smisksajten är inte en sida för kontaktannonser.

Fråga: "Jag har skrivit en smisknovell som publicerats på Smisksajten. Nu vill jag gärna få respons och kritik från läsarna. Kan ni förmedla sådana brev vidare till mig?"
Svar: NEJ, Smisksajten förmedlar INTE kontakt mellan författare och läsare. Däremot är det helt tillåtet att lägga ut sin e-mailadress sist i novellen.

Fråga: "Jag har läst en smisknovell på Smisksajten som jag redan har läst på en annan sida, och då var den skriven av en annan författare. Stjäl ni noveller?"
Svar: Nej, naturligtvis inte. I så fall har någon annan kopierat novellen och skickat in den. Som de flesta förmodligen förstår är det omöjligt för Smisksajten att kontrollera sådant. Hittar du en sådan stulen novell så meddela detta till Smisksajten och tala om var man kan hitta originalet, så kommer novellen att tas bort.

Fråga: "Jag är inte intresserad av killar som får smisk av killar, bara av killar som får smisk av kvinnor. Kan ni inte ändra sajtens inriktning?"
Svar: Det behövs inte. Smisksajten tillåter även den typen av berättelser, men om det ska bli några beror på om det kommer in några sådana noveller.

Fråga: "Varför finns en sådan här sida? Jag tycker inte om smisk överhuvudtaget..."
Svar: Vad har du då här att göra?

Fråga: "Tycker ni att aga är ett bra sätt att uppfostra barn på?"
Svar: Smisksajten tycker ingenting. Det är en sida som publicerar läsarnas berättelser och fantasier.

Fråga: "Kan ni inte ha en gästbok eller diskussionsforum på Smisksajten så att besökarna kan diskutera smisk?"
Svar: Det är en kul men omöjlig tanke eftersom det i praktiken inte fungerar utan riskerar att urarta då vissa personer inte klarar av att uppföra sig som normala människor på den typen av öppna diskussioner på internet.


Har du fortfarande inte fått svar på din fråga? Skicka ett mail till [email protected].| Senaste uppdateringar | FAQ | E-mail | Skicka in en novell |
Copyright © Smisksajten & novellförfattarna 2000 - 2012.